Udstyr & opsætning

Mistet forbindelse til internettet

Skulle du miste forbindelse til internettet vil vi anbefale først at tjekke om der skulle være driftsproblemer i dit område.

Hvis det ikke umiddelbart er driftsproblemer der forstyrrer dit netværk, vil vi anbefale at du genstarter dit udstyr. Dette kan du gøre ved enten at tage strømkablet ud af dit modem eller trykke på power-knappen bagpå. Vent 30 sekunder og tænd igen/sæt strømkablet tilbage. Der kan dog gå op til 20 minutter før forbindelsen kommer tilbage, så lad modemmet arbejde inden du går til næste skridt.

Hvis lamperne til ’upstream’, ’downstream’ og ’internet’ lyser konstant så er der atter forbindelse til internettet. Hvis ikke, så vil vi anbefale at du kontakter vores Tekniske Support på 71 992 997.

Brug af anden router

Hvis du vil bruge din egen/en anden router er dette muligt. Husk at Snappii dog ikke yder teknisk support pĂĄ din egen router.

For at benytte dig af en anden router skal du sætte din Snappii router i ’bridge mode’ og tilslutte din egen ved hjælp af et ethernet-kabel mellem routerne.

Nulstilling af router

Vi anbefaler kun at du nulstiller din router efter at have talt med vores Tekniske Support. Du kan kontakte dem pĂĄ 71 992 997.

I tilfælde af, at Teknisk Support beder dig om/anbefaler dig at nulstille routeren skal du finde nulstillingsknappen bagpå routeren og tryk den ned med en spids genstand i cirka 20 sekunder. Herefter vil routeren genstarte. Det kan tage op til 20 minutter før routeren er nulstillet og genstartet.

Blot være opmærksom på at routeren skal være tændt før den kan nulstilles.

Se og ændre navn på trådløst netværk

Bag på din router kan du se navn og adgangskode til dit trådløse net. SSID er navnet på din router og Wireless Key er din adgangskode.

Hvis du vil skifte navn og kode skal du gå ind på www.mitwifi.dk. Her skal du anvende det brugernavn og aktiveringskode som fremgår af ordrebekræftelsen du har modtaget fra os ved bestilling af bredbånd. Under afsnittet ”Trådløst Netværk” kan du redigere og indtaste et brugerdefineret navn og adgangskode.

Router

Her hos Snappii har vi valgt at bruge en af de bedste routere der er pĂĄ markedet, Sagem Fast 3890V3 til dit Snappii BredbĂĄnd.

Skal din bredbĂĄndsforbindelse leveres pĂĄ fiber bruger vi ogsĂĄ her en af de bedste routere der er pĂĄ markedet, Icotera i4850 til dit Snappii Fiber.

Vi vil gerne give vores brugere den bedste trådløse oplevelse de kan få og samtidig gøre det så brugervenligt som muligt.

Med routeren modtager du en installationsguide der skridt for skridt tager dig gennem installationen og monteringen af din router. Skulle din guide være blevet væk er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 992 997.