HURTIGERE BREDBĂ…ND VIA FIBER ELLER KABEL

Om os

Snappii er en ny internetudbyder i Danmark

Hos Snappii har vi fokus på vores kunder og vores internetforbindelser har markedets bedste hastighed og kvalitet – til de skarpeste priser.

Vi gør det nemt at være kunde og sørger for, at du får alt den hjælp og rådgivning du skal bruge for at finde den perfekte bredbåndsløsning til dit hjem.

Vi leverer hastigheder fra 100 til 1.000 Mbit gennem dit kabel-tv-stik og giver dig et fantastisk stærkt modem med i pakken, ganske gratis.

Tjek om du allerede nu kan modtage bredbånd fra Snappii – ellers kan du skrive dig op til at modtage information så snart vi kan levere til din adresse.

Snappii’s værdier

Her hos Snappii kommer vores kunder først. Vores produkter er udviklet for at gøre det endnu nemmere og billigere for dig at have et lynhurtigt og stabilt bredbånd.

Stop bredbĂĄndsspildet!

Hos os skal du ikke betale for noget du ikke bruger. Derfor har vi lavet tre enkle og nemme løsninger der kan dække enhver husstands behov og stoppe bredbåndsspildet. Det er simpelt og sikkert.

Med bredbåndsspild mener vi, at mange betaler for hastigheder de reelt ikke har brug for. Derfor kan du hos Snappii selv vælge hvilken hastighed du ønsker og ikke spilde penge på hastighed du ikke bruger.

Vores erfarne konsulenter står altid klar til at rådgive dig for at sørge for, at dine behov bliver dækket ind og at du ikke skal betale for en hastighed du ikke bruger. Hos Snappii har vi stor erfaring og viden om internetforbruget hos de danske familier og husstande, hvilket gør os utroligt kompetente i vores rådgivning. Kvalitet og kundeservice er nøgleord for os, så du kan vide dig i trygge hænder hos os.

Vi binder ikke vores kunder op på dyre tv-pakker – vi leverer nemlig KUN bredbånd, men leverer et så hurtigt internet, at jeres streamingoplevelser bliver bedre end nogensinde før. Vi sælger bredbånd – og kun bredbånd. For vores fokus er udelukkende på vores kunder og, at levere det bedste bredbåndsprodukt på det danske marked.   

Om hele familien streamer HD-film på samme tid, om du bruger dit bredbånd til at læse nyheder eller om du er træt af, at det tager en halv nat at downloade dit nye spil – så har vi en løsning til dig. For hos Snappii er der plads til alle, og ingen grund til hverken at betale for meget eller betale for bredbånd du ikke bruger.

Vi har Danmarks stærkeste netværk og skarpeste produkt.